Desinfectiezuil met sensor private label + 9x500ml handgel

€304,74
Artikelnummer: PLZUILSENSOR-GEL
Levertijd: binnen 15 werkdagen na goedkeuring artwork

De gepersonaliseerde desinfectie zuil is onderdeel van een set bestaande uit:
- De desinfectie zuil met automatische dispenser (t.w.v. €169,50 excl. BTW)
- Eén doos 9 x 500ml Cobeco Hygienische Hand Gel (t.w.v. €82,35 excl. BTW)

De uit aluminium board vervaardigde displayzuil is waterdicht en zeer sterk. Display is eenvoudig te monteren.

Volg de 4 eenvoudige stappen:

1) Kies uw kleur
2) Kies de taal
3) Optioneel: voer uw bedrijfsgegevens in die op de zijkant van de zuil moeten komen. Vergeet niet uw internet adres erbij te zetten.
4) Stuur nadat u uw bestelling geplaatst heeft uw logo naar [email protected] o.v.v. het ordernummer. Hier kunt u informatie vinden over het aanleveren van uw logo.

Indien u voor het bestellen liever een art impressie ontvangt voordat u de bestelling definitief plaatst, klik dan hier voor uw aanvraag. Vergeet niet uw bedrijfsgegevens te vermelden en de details van uw aanvraag. Als u zich heeft aangemeld voor een inlogcode , dan kunnen wij erna de bestelling als offerte in uw account, voor u klaarzetten. 

Na ontvangst van de order, betaling en logo gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag om het zo spoedig als mogelijk bij u in huis te hebben.

De minimale afname voor de gepersonaliseerde zuilen zijn 4 sets; 4 zuilen met 4 dozen hygienische handgel (á 9 flessen van 500ml). Wilt u toch liever één set bestellen, dan kunt u ook de cobeco zuil bestellen. Deze is namelijk vanaf 1 stuks te bestellen.

Heeft u toch liever andere aantallen en/of een volledig eigen design? Geef ons uw contact gegevens door, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

 

 

Breedte: 36 cm
Diepte: 34 cm
Hoogte: 146,5 cm
Gewicht zuil: 8 kg
Materiaal: Alubond
Drukwerk: Digitaal Full Colour
0 sterren op basis van 0 beoordelingen