Over ons

Cobeco Pharma is een Nederlandse producent  van pharmaceutische, cosmetische en stimulerende producten en verpakkingen voor de internationale groothandel. Het bedrijf verkoopt deze producten en verpakkingen onder de eigen merknaam en als private labels. De producten van Cobeco Pharma zijn bedoeld voor de verzorging van lichaam en geest en dragen bij aan een (verbetering van) een gezond, plezierig en vitaal (seks)leven. Cobeco Pharma wil met haar producten ondersteuning bieden bij het verkrijgen én behouden van een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid. En zo de kwaliteit van leven vergroten. Cobeco Pharma werd opgericht in 1995 en heeft zich tussentijd ontwikkeld tot één van de grootste fabrikanten/groothandels in deze branche. Met tevreden klanten in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en in het Midden-Oosten, Azie en Australie, is Cobeco Pharma inmiddels een multinational en nog altijd groeiende.

De activiteiten van Cobeco Pharma zijn onder te verdelen in vier verschillende divisies: Gezondheid/Drogisterij, Erotiek, Private Label en Verpakkingen. Deze afdelingen hebben allen hun eigen specialisatie. Zo houdt de Health/Drugstore divisie zich vooral bezig met onderzoek en het ontwikkelen van nieuwe innovatieve producten op het gebied van gezondheid, cosmetica, erotiek en medische toepassingen. Op onze Private Label afdeling ligt de focus op het ontwikkelen van producten en productlijnen voor private label merken, gebaseerd op de wensen van onze klanten. Cobeco’s in-house team van onderzoekers en experts houdt de nieuwste technologieën en mogelijkheden continu in de gaten en is altijd up-to-date. Zodoende kunnen wij u gegarandeerd voorzien van het beste advies betreffende producten en verpakkingen.

Maar Cobeco Pharma doet meer dan alleen het produceren van producten en verpakkingen. Behalve het produceren en leveren van de ingrediënten voor uw private label producten, bieden wij ondersteuning en advies bij het starten van uw eigen private label. Denk aan (het bedenken en creëren van) het concept, het design van het product en/of de labels en verpakking, het vullen en verpakken van uw product(en), het verkrijgen van de benodigde registraties en de marketing. Hierin kunnen we assisteren en/of bepaalde onderdelen van het proces volledig uit handen nemen. Afhankelijk van de wensen, kan elke klant kan rekenen op advies en service op maat.

Alle producten van Cobeco Pharma staan onder strenge controle en worden geregistreerd bij de verplichte instanties en voorzien van de verplichte notificaties; alle producten voldoen aan de eisen vastgesteld volgens ISO, HACCP en GMP. Het complete productieproces vindt plaats binnen Cobeco Pharma en daarbij wordt gebruik gemaakt van de allernieuwste technologieën en productiesystemen. Kiest u voor Cobeco Pharma dan weet u zeker dat u kiest voor de hoogste kwaliteit producten en een betrouwbare zakenpartner.

Klanttevredenheid
Zodra ere en bestelling is geplaatst, is ons grootste doel om de verwachtingen van de klant waar te maken, liever nog te overstijgen.  Onze overkoepelende filosofie is, dat wij onze klanten tevreden willen stellen en houden, 100% betrouwbaar zijn en op tijd leveren, consistent zijn in het leveren van hoge kwaliteit en goede technische support en dat we concurrerende prijzen kunnen garanderen en flexibel zijn wanneer nodig.

Onze geschiedenis
Ten tijde van de oprichting, in 1995, lag de focus van Cobeco Pharma vooral op de voedingssupplementen industrie. Gedurende de jaren negentig werd er veel kennis vergaard op het gebied van de productie en de werking van deze voedingssupplementen. Onderzoek heeft inmiddels aangetoond welke voordelen het gebruik van supplementen kan hebben als aanvulling op de dagelijkse voeding.

Ook de consument werd zich meer en meer bewust van deze voordelen en de vraag naar dit soort producten nam toe. En doet dat nog steeds. Cobeco Pharma heeft zich vanaf het begin van deze ontwikkeling geconcentreerd op deze markt en is dit op een bepaald moment gaan uitbreiden met de ontwikkeling van andere producten en diverse toepassingen van voedingssupplementen.

Ons belangrijkste doel was, en is, het op de markt brengen van hoogwaardige voedingssupplementen die mensen kunnen helpen bij het verbeteren en behouden van een goede gezondheid en levensstijl. Om dit bereiken, en om tegemoet te komen aan de vragen vanuit de markt, heeft Cobeco een team van samenwerkende experts verzameld. Hierdoor is het assortiment van Cobeco Pharma gedurende de afgelopen jaren enorm gegroeid en werd onder meer uitgebreid met de ontwikkeling van cosmetische producten.

Iets later werd de Cobeco Pharma Manufacturing divisie toegevoegd aan het bedrijf. Dit leidde tot nieuwe panden met het nieuwste van het nieuwste op het gebied van productiemethodes, reiniging, het bottelen en labellen van verpakkingen, allemaal onder ons eigen dak. We specialiseerden ons vervolgens tevens in de productie en verkoop van private label producten.

Want, als gevolg van de internationale groei van online verkoop nam de vraag naar de private label producten steeds meer toe. Dankzij deze nieuwe uitbreiding van ons productassortiment en onze investering in zeer gekwalificeerde mensen, konden we uiteindelijk ook een medische divisie aan ons bedrijf toevoegen. De meest recente toegevoegde waarde aan het bedrijf is de afdeling verpakkingen. Met de groeiende vraag naar private label producten, willen wij kunnen garanderen dat we tegemoet kunnen komen aan de wensen en vragen van de klant, ook in kleinere oplages. Nu we ook dit in eigen hand hebben, kan dit. Vandaag de dag kunnen we met trots zeggen, dat we kunnen bouwen op een enorme vakkennis en jarenlange gedegen ervaring in het werkveld van productontwikkeling.